Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εκπρόσωποι του Συστήματός μας παραδίδουν τα χρήματα που συγκεντρώσαμε για τον "Βενιαμίν"


Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012, ο πρόεδρος του συλλόγου προστασίας παιδιών "σε κίνδυνο", "Βενιαμίν", Χάρης Αναστασίου και η σύζυγός του κα. Τζοάννα παρευρέθηκαν στην Αθήνα, φιλοξενούμενοι από γνωστή μεσημεριανή, τηλεοπτική εκπομπή με σκοπό την προβολή της δράσης του συλλόγου.
    Την ίδια ημέρα το απόγευμα, εκπρόσωποι του Συστήματός μας προσέφεραν στον "Βενιαμίν" τα χρήματα που συλλέξαμε από τη χριστουγεννιάτικη δραστηριότητά μας, η οποία είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των οικογενειών και των παιδιών σε Ελλάδα και Σερβία, στο πλευρό των οποίων βρίσκεται εδώ και χρόνια ο σύλλογος.
   Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν με την πολύτιμη συμβολή των δημοτών του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, χωρίς τη σύμπραξη των οποίων δεν θα είχαμε καταφέρει να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας,  ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σταθούμε αρωγοί σε αυτές τις σπουδαίες προσπάθειες που προάγουν τον αλτρουισμό σε συγκυρίες δύσκολες για όλους. Ευχόμαστε στον "Βενιαμίν" καλή συνέχεια στο δύσκολο, πλην όμως ουσιαστικό έργο του.
   Θα ήταν παράλειψη εάν δεν απευθύναμε και τις ευχαριστίες μας, ειδικά, προς τους αφανείς πρωταγωνιστές της επιτυχίας μας, καθημερινοί άνθρωποι του δήμου μας, πάντοτε παρόντες σε κοινωφελείς πρωτοβουλίες, αλλά και προς τον Δήμαρχο και τις αστυνομικές Aρχές της πόλης μας για την άδεια που μας παραχώρησαν, ώστε να εκπληρώσουμε τη δράση μας.
 
Προς όλους ένα μεγάλο "Ευχαριστώ".
Η Αγέλη, η Ομάδα, η Κοινότητα, οι Βαθμοφόροι και τα μελη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Ν/Π Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου