Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΧΕΛΩΝ, Σύλλογος Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας




Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011,

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε είναι γεγονός ............. Μετά από αμέτρητες δράσεις προσφοράς στο ΕΚΠΑΖ (Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων) στην Αίγινα, ήρθε και η σειρά του ΑΡΧΕΛΩΝ (Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας).

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάσωσης στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, οι ανιχνευτές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τη δράση του ΑΡΧΕΛΩΝ καθώς και να προσφέρουν εθελοντική εργασία.

Κάποιοι από εμάς ανέλαβαν την προετοιμάσια του μεσημεριανού γεύματος των χελωνών και οι υπόλοιποι προασπίστηκαν την καθαριότητά τους. Σας φαίνεται κάπως παράξενο όλο αυτό ? Κι όμως, ο Στέλιος με τη Μυρσίνη ανέλαβαν να κόψουν τα ψάρια σε μερίδες (ανά γραμμάρια που αντιστοιχούσαν στην κάθε χελώνα ανάλογα με το βάρος της, το στάδιο ανάρρωσης κ.α.) και κατόπιν να ταϊσουν τις χελώνες και η Μάιρα, η Νεφέλη και ο Νίκος ανέλαβαν τον καθαρισμό μιας δεξαμενής και της κατοίκου της.

Μια όμορφη εμπειρία, μια δραστηριότητα που μας άφησε γεμάτους και έτοιμους να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να βοηθάμε "..... σε κάθε περίσταση" !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου