Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Αναζήτησε την εσωτερική γαλήνη!"


Η εσωτερική γαλήνη επιτυγχάνεται με την εσωτερική συμφιλίωση. Δεν έχει σημασία από που ξεκίνησες ή πώς ξεκίνησες τη διαδρομή σου, αλλά που έφτασες και πώς τα κατάφερες. Ο άνθρωπος δίχως απωθημένα, αυτός που έχει δεχτεί μέσα του το παρελθόν του, ακόμα και αυτό το παρελθόν για το οποίο δεν μπορεί κανείς να  καταλογίσει σε κάποιον ευθύνη -καθώς συχνά συμβαίνουν πράγματα, στα οποία είμαστε αμέτοχοι και δεν διαδραματίζουμε κανέναν ρόλο στη διαμόρφωσή τους- έχει τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά και να κατακτήσει το αύριο. Προϋπόθεση πάντα είναι η εσωτερική γαλήνη, η ειρήνη που οφείλει να εξασφαλίζει κανείς μέσα του για τον εαυτό του.
 Αυτό ήταν πολύ σύντομα το νόημα της ταινίας "Kung Fu Panda II",  που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα, ημέρα Κυριακή (05/02/2012) τα Λυκόπουλα της 1ης Αγέλης Δραπετσώνας μαζί με την 5η Αγέλη Πειραιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πειραιά στα Καμίνια, "Κώστας Κωσταράκος". Τα Λυκόπουλα γνώρισαν από κοντά μια άλλη Αγέλη της Τοπικής Εφορείας μας, με την οποία σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξανά συναντηθούμε σε κοινές δραστηριότητες. 
   Η ταινία προβλήθηκε σε δύο μέρη, ώστε οι μικροί μας "Λύκοι" είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για δεκατιανό και για αναψυκτικό που προσφέρθηκε από τους ανθρώπους της εκδήλωσης του Πολιτιστικού Κέντρου.
 Μετά το τέλος της προβολής, παιδαγωγοί με συνοδεία πιάνου και φλογέρας έπαιξαν μουσικοκινητικά τραγούδια στα Λυκόπουλα με αφορμή την υπόθεση της ταινίας που είχαν, προηγουμένως, παρακολουθήσει.

 Η εκδήλωση, ευγενική προσφορά του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), ολοκληρώθηκε με μία Ιστορία που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα νοήματα της ταινίας που παρακολουθήσαμε. 
 Γι' αυτήν την ευκαιρία που είχαμε απευθύνουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που μας υποδέχτηκαν στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου "Κώστας Κωσταράκος" και που φρόντισαν για να περάσουμε ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό, τόσο τα παιδιά, όσο και οι βαθμοφόροι.
  Από τους αποδέκτες των ευχαριστιών μας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τους γονείς που μας συνόδευσαν, διευκολύνοντας τη μετακίνησή μας με τα οχήματά τους.

 Να είστε όλοι καλά! Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου