Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δράση περιβάλλοντος πόλης


Λίγοι ή πολλοί, αυτοί είμαστε! Με μερικές προσθήκες και δυο τρεις απουσίες, η ομάδα του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου-Δραπετσώνας πραγματοποίησε μία δράση Περιβάλλοντος Πόλης, την περασμένη Κυριακή στο πάρκο "Σελεπίτσαρι".
 Εκεί κάναμε αυτό που ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά! Παίξαμε και διασκεδάσαμε! Όχι μόνο με τα παιδιά του Συστήματός μας, αλλά και με τα παιδιά του Δήμου μας και των γύρω περιοχών -το πάρκο αποτελεί πόλο έλξης και για πολλούς κατοίκους που κατοικοεδρεύουν σε κοντινούς δήμους- παρέχοντας την ευκαιρία στο κόσμο που βρισκόταν εκεί και απολάμβανε το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής, να μας γνωρίσει από κοντά, όχι μόνο βλέποντας, αλλά και συμμετέχοντας στα παιχνίδια μας. 
   Η παρουσία μας σε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο χώρο συνδέθηκε με την εκτέλεση παιχνιδιών γύρω από μία συγκεκριμένη θεματολογία. Παίξαμε και απολαύσαμε τα παιχνίδια της παράδοσης, του παρελθόντος, τα παιχνίδια των πατεράδων και των παππούδων μας και αποδείξαμε αρκούντως, ότι τελικά δεν χρειάζονται πολλά για να παίξει ένα παιδί με την ψυχή του! Νομίζω ότι ο στόχος επετεύχθη: θυμήθηκαν οι παλαιοί και γνώρισαν οι νέοι! 
   Εάν θέλετε λοιπόν να μας ξανά συναντήσετε, μη χάσετε την ευκαιρία! Ελάτε και αυτή την Κυριακή στο ίδιο μέρος (Πάρκο Σελεπίτσαρι), την ίδια ώρα (περί τις 11.30)! Αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα θα έχει... ΟΧΙ! Δεν θα το πω! Είναι έκπληξη! Όποιος ενδιαφέρεται, ας κοπιάσει! Στο παιχνίδι μας "χωράνε" όλοι οι καλοί! Ασφαλώς τα παιδιά, και βέβαια οι γονείς, για τους οποίους δεν είναι ποτέ αργά να ανακαλύψουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους!

Σας περιμένουμε όλους!
Η ομάδα των βαθμοφόρων του 1ου Συστήματος Ν/Π Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου