Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ινδιάνοι στο Σούνιο;

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει και παραχωρεί τη θέση του στο φθινόπωρο. Ωστόσο, η Αγέλη μας πρόλαβε και επωφελήθηκε της σχετικής καλοκαιρίας και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μία τετραήμερη εκδρομή στο Σούνιο.
  Από αυτήν, δεν έλειπε τίποτα! Μπάνιο στην παραλία, νυχτερινό παιχνίδι, προσκοπικές γνώσεις... και βέβαια, γευστικό φαγητό, μαγειρεμένο με φροντίδα από την κα Σταυρούλα (μητέρα Λυκόπουλου), την οποία ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες και τη φροντίδα της.
Από κάθε άποψη, παιδιά και βαθμοφόροι επιστρέψαμε γεμάτοι από εικόνες και με πολύ όρεξη για μία ακόμα πιο δημιουργική χρονιά. Μία μικρή μόνο γεύση της εμπειρίας μας από το Σούνιο, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο βίντεο.
 Και τώρα δεν μένει τίποτε άλλο, από το αυτονόητο. Να ευχηθούμε σε όλους καλή αρχή. Ο Σεπτέμβριος, ανεξάρτητα από την ηλικία, είναι ο μήνας της έναρξης. Ο μήνας που μας ωθεί από τη θερινή ραστώνη προς τις πολλές δραστηριότητες του χειμώνα. Και δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε σε όλους καλή σχολική, προσκοπική και εν γένει, επαγγελματική χρονιά.
  Κλείνοντας, το επιτελείο οφείλει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" προς τις οικογένειες των Λυκοπούλων, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους βαθμοφόρους του Συστήματός μας, μα προπάντων, στις αξίες, τη μέθοδο και το προσκοπικό παιδαγωγικό πρόγραμμα.  

Y.Γ. Η ανάλυση του βίντεο είναι χαμηλή διότι το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου