Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Εκδρομή πρότυπης ενωμοτίας. Ενυδρίδες σε δράση!

Ημερολόγιο καιρού, ταχύ οδοιπορικό και τοπογραφικές παρατηρήσεις, ενωμοτιακό μαγείρεμα, "μυστικά αλφάβητα επικοινωνίας και άλλα, ήταν μερικά μόνο απ' όσα είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να εφαρμόσουν οι μικρές Ενυδρίδες του Συστήματός μας.
Το όνομα της πρότυπης ενωμοτίας, αρκετά παλιό, αναμένεται να γράψει ιστορία μιας και τα τέσσερα στελέχη είναι ικανότατα και με πολύ όρεξη για νέες κατακτήσεις!
Μέχρι τότε, ευχόμαστε όλοι να ανθίζει μέσα τους συνεχώς ο σπόρος της γνώσης και να είναι ανήσυχα πνεύματα... να ρωτούν, να ερευνούν και να μαθαίνουν.

Η εκδρομή μας έγινε στον Προφήτη Ηλία Πειραιά στον χώρο της Τοπικής μας Εφορείας. Η ύπαρξη αυτού του χώρου δίνει νέα διάσταση στην επαφή του Προσκόπου με τη Φύση, μιας και η ζωή στο αστικό περιβάλλον δεν μας προσφέρει πολλές δυνατότητες για ανάλογες δράσεις. Χάρη στην νέα αυτή δυνατότητα, οι Πρόσκοποι του Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται κοντά στη Φύση συχνότερα. Και η αλήθεια είναι ότι το προσκοπικό παιχνίδι "παίζεται" μέσα στα δέντρα και κάτω από  τον ουρανό...


Music by:
Francoise Hardy
"Le temps de l'amour" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου