Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημα στο email: enasnpd@yahoo.com

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Όπως το μυθικό πουλί, ο Φοίνικας...

Η σημερινή μέρα ήταν διπλή χαρά για την Οικογένεια του 1ου Συστήματος Ν/Π Δραπετσώνας-Κερατσινίου.
Γιορτάσαμε με ενθουσιασμό την εθνική μας επέτειο και συμμετείχαμε, όπως συμβαίνει πάντοτε άλλωστε, στην καθιερωμένη παρέλαση του δήμου μας. 
Το άλλο σπουδαίο που συνέβη και που συνδυάστηκε με την εθνική μας γιορτή, δίχως να την επισκιάζει, αλλά λαμβάνοντας από αυτήν ακόμη περισσότερη σπουδαιότητα, είναι η "Αναγέννηση" της Ομάδας των Προσκόπων του Συστήματός μας και η ανασύσταση δύο ιστορικών ενωμοτιών, των Ιππόκαμπων και των Ορκών.  
Σήμερα, κάποια από τα πολύ αγαπημένα μας Λυκόπουλα πραγματοποίησαν την ανάβασή τους στην Ομάδα των Προσκόπων. Η ζωή στην Αγέλη τούς προσέφερε εμπειρίες και εικόνες που θα τους μείνουν αλησμόνητες για μία ζωή. 
Όμως, ήρθε η ώρα να γίνουν Πρόσκοποι. Πρόκειται για μία φυσική εξέλιξη, η οποία θα τους οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Θα περιπλανηθούν και θα οδηγηθούν μέσα σε αυτά μαζί με τους βαθμοφόρους της Ομάδας τους, οι οποίοι θα φροντίσουν να τα ετοιμάσουν μέχρι τη στιγμή που θα τα παραδώσουν στην  Κοινότητα των Ανιχνευτών! 
***
Μέχρι τότε, θα έχουμε περάσει αρκετά μαζί! Πολλά θα μας δένουν και θα έχουμε μάθει άλλα τόσα, τόσο οι νέοι Πρόσκοποι από εμάς, όσο κι εμείς οι ίδιοι από εκείνους. 
Τους καλωσορίζουμε λοιπόν στην Ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλό προσκοπικό παιχνίδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου